Friends Always Sweetest Honey

Friends Always Sweetest Honey SE47720/2013.

Hon är en gyllenröd liten dvärgtax tjej som är en glad, lekfull och modig tjej som gillar allt som ett hundliv kan erbjuda. Hon hänger med i skog och mark utan problem.

Honey fick cert (certifikat) och blev BIR (bäst i rasen) på Östsvenska taxklubbens rasspecial  2014 endast 1 år gammal. Hon är SE U (V) CH (Svensk utställnings champion) och SE V CH (Svensk viltspårs champion).

Honey tränar och tävlar i rallylydnad och har erövrat titeln RLD N (Rallylydnadsdiplom nybörjare) och RLD F (Rallylydnadsdiplom fortsättning). 

Och sist men inte minst så är är en av hennes favoritsporter den nya grenen Nose Work. Vi har gjort godkänt doftprov i både eukalyptus och lagerblad vilket krävs för att få tävla officiellt. Honey tävlar i Nose Work och har fått tre första pris i klass 1 och nu uppflyttad till klass 2.  Riktigt kul!

Honey är mamma till två fina kullar här på kennel fiends Always med sammanlagt 7 valpar. Hon verkar ha dominant för smått då alla tikarna, 4 stycken, blivit kanintaxar. Alla valparna har fått ett trevligt temperament och flera är redan framgångsrika i utställningsringarna.

Under 2020 kommer hon ha sin tredje kull vilket vi ser mycker fram emot.