Elsa när hon fått 1a pris i viltspår öppenklass

Elsa

Your Choice Natazcha SE48119/2016 alias Elsa är vår inköpta tik som har ryskt och engelskt blod med helt nya linjer för Sverige. Hon har ställt med excellent på utställning och har två 1a pris i öppenklass viltspår.

Elsa är en mjuk och tillgiven tjej som är mycket vänlig och okomplicerad att ha i sin vardag. Vi har förutom spår och utställning också lagt lite grunder i nose work och rallylydnad vilket hon gillar mycket.

Elsa är en liten svart tik med röda tecken som just nu vägen ca 4 kg. Hennes föräldrar är små dvärgtaxar och hon har blivit inmätt som kanintax. Elsa är givetvis också ögnlyst utan anmärkning.

Elsa är mamma till vår M-kull efter vår egenuppfödda hane Friends Alwyas Gideon. Hon fick tre mycket fina och trevliga valpar som vi nu ser fram emot att följa och få se växa upp. Elsa är en mycket bra mamma med grädde i juvern :D

2020 hade hon en kull till med en annan av våra egenuppfödda hanar, Friends Always Jippie Jaxon, och fick fyra fina valpar. En av hennes döttrar, Nike, behöll vi avelsrätten på så hon kan bli mamma här framöver om allt blir som vi hoppas med henne.

Under 2021 eller 2022 skall troligen Elsa ha ytterligare en kull med en av oss uppfödd hane. Spännande spännande skall det bli.