20. mar, 2022

Småttingarna växer

Nu har Elsas små blivit fyra veckor gamla och blivit registrerade i Svenska kennel klubben. Tack till er alla som kommit med fina förslag på namn.

I den senaste kullen fick vi fyra valpar. Tiken behåller vi själva så vi har inga tikar till salu då resten av gänget var pojkar. Eventuellt en brun hane kvar som ännu inte matchats med sitt perfekta hem. Läs gärna tidigare i bloggen där jag skrivit lite om tankarna kring framtida hem för dessa små.

En härlig vårlik helg har vi haft här i Stockholm och Honey har äntligen fått börja träna igen. Jag lovar hon var glad :D Jag och Honey kommer träna Mästarklass Rallylydnad under våren för att till sommaren kunna tävla igen. Målet är att hon skall bli rallyydnadschampion. Få se hur lång tid det tar ;)

Elsa har börjat umgås lite med oss andra nu och lämnar valparna korta stunder. Känns bra att hon kan följa med på prmenaderna och få lite egen tid.

Valparna har börjat äta annan mat och upptäcker livet utanför boet. Det är ibland svårt att slita sig från valprummet där godingarna är nu. Till helgen flyttar de ut i köket ochh då är det slut på friden :)

Emil har fått lov av Elsa att komma in till valparna. Han är en så fantastiskt gullig och vänlig hanhund så han gick lungt in till dem och stod still och pussade de små i ansiktena. De små viftade på sina svansar och Emil gjorde likaså. Härligt att se en sådan fin introduktion av en annan hund. 

Sköt om er alla!