10. maj, 2022

Avel är inte alltid lätt vill jag lova

Hej allihopa!

En intensiv period med valpar har vi haft men nu börjar allt lugna ner sig. Hanarna i Elsas kull har kommit tillrätta i sina nya hem och alllt går bra. Vi har så smått börjat återgå till vanliga träningar med hundarna och lite mer motionering.

Tanken var att vi här på kenneln skulle behålla den lilla tiken Friends Always Perfekt Pearl alias Pärlan men tyvärr har hon överbett. Enligt veterinären troligen ingenting som kommer påverka henne som sällskapshund men det är ett observandum gällande avel. Så efter moget övervägande har vi nu bestämt oss för att sälja henne. Vi tror att det bästa vore om hon kunde hitta sin perfekta familj inom kort. Hon är 11 veckor gammal och en mjuk, följsam, pigg och positiv tjej. Hon är av den mindre storleken på tax och brun med ljusa tantecken. 

Pärla kommer troligen bli en utmärkt sällskapshund och skulle säkert gilla att bo med en annan vänlig hund (tik alt kastrerad hane) av mindre storlek eftersom hon är uppvuxen i flock (inget krav).

Du som är intresserad är välkommen att mejla till oss och berätta lite mer om dig och din familj och den tillvaro du kan bjuda en liten minilimpa på. Sedan får du förstås också gärna ringa och snacka tax en stund så berättar vi mer om oss och våra hundar.

Ha en fin dag!

Anki