Valpträffar

Vi på kennel friends always har som mål att ha minst en kennelträff om året. Uppdatering om träffar sker sen en tid på våra valpköpares egen facebooksida kennelfriendsalwaysfamiljen. Där finns också bilder och filmer som vi själva lagt upp och vill dela med varandra. 

Du som inte ännu köpt valp av oss men vill veta mer och kanske få vara med på någon av våra träffar ta gärna direkt kontakt med mig via mejl ekelund.anki@gmail.com eller ring 0704927056. Då kan du få chans att träffa flera av hundarna från uppfödningen och tillfälle att prata med några av våra härliga valpköpare.

Varmt välkommen!

 

Valpträff

Årets valpträff genomfördes hemma hos oss den 29 maj.Tack allihopa för en härlig dag! 

Här på kennel friends always har vi valpträff i stort sett varje år. Några av träffrna finns på bilder under denna flik men de flesta har vi berättat om i dagboken och nu i bloggen.

2019 vet vi ännu inte var och när träffen blir av men mer info kommer troligen i början på nästa år :)

 

Valpträff september 2014

Valpträff med hundar ur tre kullar och 15 personer. Kul!

I år hade vi promenad och träning med stationer där vi fokuserade på koncentration, följsamhet och hantering. Sen grillade vi hamburgare och njöt av det vackra vädret. Dagen avslutades med ett föredrag om det goda hundlivet. 
Tack till er alla!

Valpträff september 2012

Tack alla härliga valpköpare för att ni kommer på våra valpträffar och ger mig chansen att träffa er och se mitt avelsmaterial.
Årets valpträff var den 29 september på Haninge brukshundklubb. Vi promenerade gemensamt ut i skogen där vi fikade. Vi tränade sedan lite olika grenar under leksamma förhållanden. Dagen avslutades med mat och hundsnack.

Valpträff 2 juni 2011

Tack för en underbar dag och för att ni alla valpköpare kom till Stockholm på valpträffen.  Vi prövade på Rallylydnad, agility och lydnad. Vi umgicks och åt under lättsamma förhållanden. 


Tack även till Åza, Ingrid och Gunnel som hjälpte till och var med oss under dagen.

Bilder som Åza tog kommer att läggas in på en särskild sida med foton från just denna träff. Bilden nedan är på Evita med alla hennes valpar. Från höger Filur, Fideli, Faxe, Freja, Fina och Evita.
 
 

Hela F-kullen

Kommentarer

07.04.2020 11:31

Kelly & Filip

Hej! Jag & min sambo söker en liten kanin/dvärgtax, gärna hane i färgen black och tan. Fann er sida och era fina hundar och läste mig till att kull planeras lite längre fram. Vi är intresserade!