Friends Always Fina SE45613/2010

Friends Always Fina är en korthårig dvärgtaxtik som är svart med röda tantecken. Hon är efter vår stamtik Ruffobos Evita och Dualis Espen. Fina är en relativt lugn och tystlåten hund. Hon gillar dragkamp med leksaker och att få lösa kluriga problem som matte hittar på.  Fina är envis men ändå mycket följsam och samarbetsvillig. 

 
Tanken med att behålla Fina var att hon skulle kunna bli avelstik hos oss. Fina var den minsta tiken i kullen och är så fortfarande.  Fina har haft en kull valpar med Manacas Noble Anthony och fick fem välskapta trevliga valpar. Denna kull är uppfödningens I-kull.
 
Fina har vid sju års ålder fått ett alldeles eget hem. Hon gillar att vara princessan på ärten och i hennes nya hem får hon all uppmärksamhet och stor chans till träning och gos. Kändes som en bra chans för henne när denna taxvana familjen tog kontakt med oss och ville ta emot en vuxen tax. De bor som tur var nära så vi kan ses när vi vill :)
 

Fina är Svensk utställningschampion SE U(V)CH.

Svensk viltspårschampion SE V CH.

Hon har också tävlat i rallylydnad och har titlarna RLD N (rallylydnadsdiplom nybörjare) och RLD F (Rallylydnadsdiplom fortsättning).

Fina är ögonlyst utan anmärkning.

Kommentarer

21.02.2014 01:18

Anneli

Hejsan!
Maila mig gärna när Fina ska ha valpar! Hon är bara såååå "fin"!

09.10.2011 16:43

Gun Welander

Fin bild på Fina!!