Friends Always Sweetest Honey

Friends Always Sweetest Honey SE47720/2013.

Hon är en gyllenröd liten dvärgtax tjej som är en glad, lekfull och modig tjej som gillar allt som ett hundliv kan erbjuda. Hon hänger med i skog och mark utan problem.

Honey fick cert (certifikat) och blev BIR (bäst i rasen) på Östsvenska taxklubbens rasspecial  2014 endast 1 år gammal. Hon är SE U (V) CH (Svensk utställnings champion) och SE V CH (Svensk viltspårs champion).

Honey tränar och tävlar i rallylydnad och har erövrat titeln RLD N (Rallylydnadsdiplom nybörjare) och RLD F (Rallylydnadsdiplom fortsättning). 

Och sist men inte minst så är är en av hennes favoritsporter den nya grenen Nose Work. Vi har gjort godkänt doftprov i både eukalyptus och lagerblad vilket krävs för att få tävla officiellt. Honey tävlar i Nose Work och har fått tre första pris i klass 1 och nu uppflyttad till klass 2.  Riktigt kul!

Honey är mamma till tre fina kullar här på kennel Friends Always. Hon verkar ha dominant för smått då de flesta tikarna blivit kanintaxar. Alla valparna har fått ett trevligt temperament och flera är redan framgångsrika i utställningsringarna.

Under 2022 kommer hon troligen ha sin sista kull vilket vi ser mycker fram emot.