Elsa när hon fått 1a pris i viltspår öppenklass

Elsa

Your Choice Natazcha SE48119/2016 alias Elsa är vår inköpta tik som har ryskt och engelskt blod med helt nya linjer för Sverige. Hon är utställningschampion och viltspårschampion.

Elsa är en mjuk och tillgiven tjej som är mycket vänlig och okomplicerad att ha i sin vardag. Vi har förutom spår och utställning också lagt lite grunder i nose work och rallylydnad vilket hon gillar mycket.

Elsa är en liten svart tik med röda tecken som just nu vägen ca 4 kg. Hennes föräldrar är små dvärgtaxar och hon har blivit inmätt som kanintax. Elsa är givetvis också ögnlyst utan anmärkning.

Elsa är mamma till vår M-kull efter vår egenuppfödda hane Friends Alwyas Gideon. Hon fick tre mycket fina och trevliga valpar som vi nu ser fram emot att följa och få se växa upp. Elsa är en mycket bra mamma med grädde i juvern :D

2020 hade hon en kull till med en annan av våra egenuppfödda hanar, Friends Always Jippie Jaxon, och fick fyra fina valpar. En av hennes döttrar, Nike, behöll vi avelsrätten på så hon kan bli mamma här framöver om allt blir som vi hoppas med henne.

2022 Har Elsa fått en fin kulle med 4 valpar, vår P-kull. Troligen är detta hennes sista kull så vi kommer att behålla tiken, Friends Always Perfekt Pearl! Även denna gång gick valpningen utan problem och hon hade grädde i juvern. Alla valparna pigga, nyfikna och positiva.

 

 

Kommentarer

16.04.2022 06:26

Anette Stenman-Lisjö

Hej!
Perfect Pearl….ser att du tänker behålla henne, men om ni ångrar er så är vi mycket intresserade. Ev kan jag tänka mig att du kan behålla avelsrätten på en kull, så hjälps vi åt. Vi bor på lande